+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Waterbehandeling

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Bent u op zoek naar het ideale systeem voor waterbehandeling? Wij bij BuitenGewoonWater in Kasterlee hebben verschillende oplossingen voor waterbehandeling. Samen bespreken we wat de beste oplossing voor uw woning of pand is en vervolgens komen we het installeren. U kan rekenen op onze expertise en ervaring.

De mogelijke oplossingen voor waterbehandeling

Wij zorgen ervoor dat we het juiste systeem installeren voor de waterbehandeling van uw grond- en leidingwater. Elk huis heeft namelijk een andere nood. Bekijk hieronder alvast onze verschillende oplossingen en ontdek welk systeem het best bij uw noden voor waterbehandeling past.

Waterontharding

Van een onderhoudsvriendelijke badkamer tot een goedkopere energiefactuur: de voordelen van dit systeem voor waterbehandeling zijn eindeloos.

Waterontijzering

Heeft u een grondwaterput maar ook ijzerhoudend grondwater? Dan is deze installatie de beste van alle oplossingen voor uw waterbehandeling. Wij komen bij u langs voor een staalafname en bieden u de beste filtratie aan.

Drinkwatersystemen

Geniet van heerlijk zuiver water, thuis of op kantoor. Dit is een goede keuze om zowel het milieu als uw portemonnee te beschermen!

Regenwaterrecuperatie

Regenwater wordt gratis geleverd door de natuur. Het is slechts een kwestie van het op een effectieve manier te filteren en gebruiken.

Omgekeerde osmose-filter

Van een grote carwash over een kleine glazenwasser tot de sterilisatie van water, met osmose zorgt u voor een complete demineralisatie van uw grondwater.

U merkt al dat er verschillende oplossingen bestaan voor de waterbehandeling in woningen, bedrijven en opbrengsteigendommen. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Wij helpen u met uw keuze!

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd welk systeem ideaal is voor de waterbehandeling in uw pand? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar met advies gebaseerd op onze ervaring en expertise en op maat van uw pand. Ontdek alvast onze dienstverleningen en bekijk hoe wij u kunnen helpen.

%d