+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Irrigatiesystemen

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Bent u op zoek naar een irrigatiesysteem afgestemd op uw specifieke noden? Dan is BuitenGewoonWater uit Kasterlee uw ideale partner! Van het maken van een waterbron over het behandelen van uw water tot een volledig geautomatiseerd systeem: wij realiseren het allemaal!

Laat een irrigatiesysteem installeren en ervaar het gemak

Met een degelijk irrigatiesysteem regelt u gemakkelijk de bewatering van uw tuin. Het is de ideale toevoeging aan elk stukje natuur. Wij installeren een automatisch sproeisysteem in privétuinen, maar ook in de grasperken van een gebouw of grond in uw bezit. Op die manier blijft uw gras eeuwig groen zonder dat u elke dag fysiek moet sproeien. Bij ons kiest u evengoed voor een beregeningssysteem dat u manueel kan bedienen. Tussen bloemen of in de moestuin kiest u dan weer voor een druppelsysteem.

light dawn landscape sunset
Photo by Daria on Pexels.com

Hoe gaan we te werk?

  1. Tijdens een plaatsbezoek en verkennend gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we de noden van uw installatie.
  2. We brengen uw tuin in kaart. Wanneer u over een plan beschikt, kunnen wij daar probleemloos op verder werken. Indien u dit niet heeft, maken wij een haarscherpe luchtfoto om zo het plan in detail te bekomen.
  3. Wij voorzien een irrigatiesysteem afgestemd op uw wensen.
Opmaak tuinplan
Leidingwerk
Creatie waterbron
Sproeiers
Druppeldarmen

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd om een irrigatiesysteem te laten installeren aan uw gebouw? Dan staan wij klaar voor u! Wanneer uw grondwater niet kwalitatief genoeg is, kunnen wij ook een waterbehandelingssysteem incorporeren in uw systeem. Ontdek onze verschillende diensten! Contacteer ons door te mailen naar info@buitengewoonwater.be of door te bellen naar +32 468 32 85 71. We maken graag een afspraak met u om alles te bespreken.

%d