+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Waterontharding

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Bent u op zoek naar een effectieve manier voor de waterontharding van uw water? Dan is BuitenGewoonWater uit Kasterlee uw ideale partner. Wij zetten in op kwaliteitsvolle producten waar u als klant nog jarenlang van kan genieten. Zeker in België is een goede waterontharding onmisbaar door het hoge kalkgehalte in het water.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
water flows from the tap to sink
waterontharding

De voordelen van waterontharding

Door het kalkgehalte in uw leidingwater te verminderen, krijgt u een makkelijker te onderhouden badkamer. De kranen of muren hangen niet vol kalkaanslag, waardoor de poetsbeurt snel gebeurt. Daarnaast geniet ook uw huid en uw haar van zacht water. Wij zorgen voor de gepaste oplossing voor uw waterbehandelingssysteem. Met een degelijk waterfiltersysteem wordt ook uw drinkwater gefilterd waardoor het eens zo gezond wordt. Wij begeleiden u in de zoektocht naar een ideale manier van waterontharding voor uw leidingwater. Dankzij ons advies geniet u snel van de voordelen.

Contacteer ons

Bent u als syndicus op zoek naar een gemeenschappelijke ontkalker voor uw gebouw? Dan kunnen wij u verder helpen zodat uw huurders genieten van een ideale toevoer van water. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door een afspraak te maken via ons contactformulier. Wij staan klaar met gegrond advies en voor de installatie van uw systeem voor waterontharding.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d