+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Waterfiltersysteem

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Bent u op zoek naar een waterfiltersysteem met een degelijke filter voor uw drinkwater? BuitenGewoonWater uit Kasterlee staat klaar om het juiste drinkwatersysteem voor u te installeren zodat u ook thuis van heerlijk en gezond water geniet. Wij komen langs om uw noden te bespreken en zorgen ervoor dat wij het juiste waterfiltersysteem installeren. Dankzij onze hoogwaardige producten geniet u nog jarenlang van de voordelen van gefilterd water.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
water flows from the tap to sink
waterontharding

Een waterfiltersysteem op maat van de kwaliteit van uw water

Waterbehandeling is essentieel in verschillende delen van België om lekker en gezond water uit de kranen te laten komen. Dankzij waterontharding wordt uw water ontkalkt. Zo’n filter is niet alleen goed voor de gezondheid van uw drinkwater maar ook voor de waterleidingen. Met minder kalkaanslag wordt het ook eens zo gemakkelijk om uw toestellen, zoals kranen en waterkokers, te onderhouden. Kortom, een filter is niet alleen goed voor uw drinkwater, maar voor het hele huis. Een drinkwatersysteem is bovendien niet enkel geschikt voor thuis. Ook op kantoor is het een ideale toevoeging! Als syndicus kan u een waterfiltersysteem laten installeren in uw gebouwen om problemen en hoge kosten aan sanitaire installaties of waterleidingen te voorkomen. Een filter voor uw drinkwater brengt dus nog veel meer voordelen mee dan enkel gezondheidsvoordelen. Wanneer u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw drinkwater, vertrouwt u op de kwaliteit van ons drinkwatersysteem voor thuis. Dankzij onze expertise en als waterexpert geven wij u het juiste advies.

Geniet van de hoogste kwaliteit

Dankzij een waterfiltersysteem geniet u van hoogwaardig water, rechtstreeks uit de kraan. Er is geen nood meer voor een aparte filter vooraleer u kan genieten van kalk- en ijzervrij drinkwater. Met een drinkwatersysteem voor thuis drinkt u proper water en geniet u van een onderhoudsvriendelijke infrastructuur. Het is dus ideaal voor huiseigenaars, verhuurders en syndici van kantoor- en appartementsgebouwen. Bent u geïnteresseerd om de mogelijkheden voor een drinkwatersysteem voor thuis of op kantoor te bespreken? Contacteer ons dan via ons contactformulier om een afspraak te maken.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d