+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Water laten ontkalken

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw water te laten ontkalken? Neem dan eens een kijkje naar het aanbod van BuitenGewoonWater uit Kasterlee. Wij zetten in op kwaliteitsvolle systemen die u zonder zorgen uw water kan laten ontkalken. U geniet van een correcte installatie en heerlijk zacht water!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
water flows from the tap to sink
waterontharding

Uw water zonder zorgen laten ontkalken

Dankzij een goede waterontharding wordt uw leidingwater veel zachter. Dit brengt veel voordelen met zich mee, zo is zacht water veel beter voor uw leidingen en kranen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste oplossing voor uw waterbehandeling krijgt in uw gebouw of woning. Dankzij onze expertise kunnen wij u advies geven dat aangepast is aan uw persoonlijke situatie. Zo installeren wij graag een gemeenschappelijke ontkalker in gebouwen, van residenties aan de kust tot appartementsgebouwen in Brussel. Op die manier genieten uw huurders van zacht water en heeft u minder kosten aan de leidingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een systeem waar u echt op kan vertrouwen? Een systeem dat u zonder zorgen uw water kan laten ontkalken? Neem dan zeker contact op met ons via ons contactformulier. We maken een afspraak of voorzien u van een offerte. Bekijk zeker ook onze andere diensten.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d