+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Regenwaterrecuperatie systeem

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Optimale regenwaterrecuperatie dankzij een degelijk systeem

U gebruikt hemelwater zonder zorgen in uw huis dankzij regenwaterrecuperatie dat geleid wordt door een degelijk systeem. Bij BuitenGewoonWater uit Kasterlee zorgen wij ervoor dat u regenwater kan opvangen en vervolgens filteren zodat het in uw huishouden of in uw kantoorgebouw kan gebruikt worden, bijvoorbeeld om het toilet door te spoelen of in de wasmachine.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
water flows from the tap to sink
waterontharding

Gebruik regenwater door regenwaterrecuperatie via een goed systeem

Dankzij een systeem met een goede osmose-waterfilter wordt regenwaterrecuperatie een fluitje van een cent. Het water wordt opgevangen en gefilterd zodat er geen vuil, bacteriën of chemicaliën uit de kraan lopen. Regenwater kan perfect gebruikt worden voor toepassingen waar niet per se drinkwater voor nodig is, zoals de tuin of het toilet. Dankzij de juiste waterbehandeling wordt het volledig veilig en proper om te gebruiken. Zo verbruikt u meteen heel wat minder drinkwater en bespaart u op uw factuur. Het is de ideale toevoeging aan een milieubewust huishouden of appartementsgebouw! Door deze voordelen is een degelijk systeem voor regenwaterrecuperatie een investering voor een mooie toekomst.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd welk systeem voor regenwaterrecuperatie ideaal is voor uw noden? Wij staan klaar met professioneel advies. Contacteer ons via ons contactformulier om een afspraak te maken of om een offerte aan te vragen. U kan bij ons ook terecht om uw water te laten ontkalken. Twijfel niet en investeer in de toekomst, die van uzelf en die van de planeet.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d