+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Osmose-waterfilter

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Wanneer u een glazenwassersbedrijf of carwash heeft, is het een goed idee om een osmose-waterfilter te installeren. Dankzij een omgekeerde osmose-filter worden alle zouten en mineralen uit uw water gehaald. Op die manier laat het water geen strepen of vlekken achter en genieten uw klanten van een vlekkeloos resultaat. BuitenGewoonWater uit Kasterlee komt graag bij u langs om uw omgekeerde osmose-filter te installeren.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
water flows from the tap to sink
waterontharding

Met een osmose-waterfilter vergemakkelijkt u uw werk

Als bedrijfseigenaar is het belangrijkste om uw klanten tevreden te stellen. Daarom is een omgekeerde osmose-filter een goede toevoeging aan uw waterbehandelingssysteem. Door het gebrek aan mineralen en bacteriën tast het water geen enkele soort materiaal aan. Daarbovenop is het ook beter voor het milieu, omdat u minder schoonmaak- en onderhoudsproducten nodig heeft. Voeg nog een ontijzeringsinstallatie toe aan uw osmose-waterfilter en u vergemakkelijkt uw werk nog meer. Hierdoor wordt namelijk ook het ijzer uit het grondwater gehaald. Wanneer u uw water ontkalkt zorgt u er ook voor dat uw machines een langere levensduur hebben omdat ze minder lijden onder schadelijke kalkaanslag. Kortom, bij een omgekeerde osmose-filter heeft u veel baat.

Demineraliseer uw water

Wanneer u veel werkt met water is het een goed idee om een osmose-waterfilter te installeren. Op deze manier gebruikt u het meest propere en mineraalloze water. Dat is ideaal om ruiten en auto’s mee te wassen, maar ook ideaal voor stralende glazen en gezond aquariumwater. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Contacteer ons via ons contactformulier om alle details te bespreken.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d