+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Ontijzeringsinstallatie

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle ontijzeringsinstallatie die de ontijzering van uw grondwater regelt? Dan kan BuitenGewoonWater uit Kasterlee u gegarandeerd verder helpen. Wij zorgen ervoor dat de waterontijzering in uw woning, kantoor- of appartementsgebouw in goede banen verloopt. Wanneer u uw putwater wil ontijzeren, rekent u allereerst op ons deskundig advies.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
water flows from the tap to sink
waterontharding

De voordelen van een ontijzeringsinstallatie

IJzer is niet gevaarlijk voor mensen maar het geeft wel een onaangename smaak en kan roestneerslag veroorzaken. Daarom is het een goed idee om na te denken over hoe u de waterontijzering van dit water gaat aanpakken. Als deel van het waterbehandelingssysteem hoort het ontijzeren van uw putwater bij de weg naar lekker water. Daarnaast verhelpt de ontijzering van uw grondwater ook technische problemen in uw leidingen. Er is heel wat minder kans op verstoppingen en onaangename geuren. Dankzij een degelijke ontijzeringsinstallatie gecombineerd met een waterfiltersysteem geniet u van ijzer- én kalkvrij water. Voor bedrijven zoals glazenwassers of carwashes raden wij een osmose-waterfilter aan. Deze zorgt voor een volledige demineralisatie na de ontijzering van grondwater, waardoor er geen strepen of kalkkringen achterblijven.

De beste waterontijzering voor uw pand

Het putwater van elk pand is net een beetje anders en vraagt een andere aanpak voor het ontijzeren. Daarom voeren wij een test uit om te ontdekken hoe hoog het ijzergehalte is in uw water. Op die manier bent u zeker dat de ontijzeringsinstallatie die wij plaatsen geschikt is voor de ontijzering van uw grondwater. Kwaliteit boven kwantiteit: dat is ons motto. Wij installeren ook een gemeenschappelijke ontkalker voor grote gebouwen. Door het putwater te ontijzeren en ontkalken worden uw leidingen vanaf de eerste centimeters beschermd tegen kalk- en ijzeraanslag.

Vraag een offerte aan

Bent u overtuigd door de verschillende voordelen die een ontijzeringsinstallatie met zich meebrengt? Twijfel dan niet langer en start met de waterontijzering van uw grondwater. Het ontijzeren en ontkalken van uw putwater zorgt voor lekker water en onderhoudsvriendelijke sanitaire installaties. Wij staan klaar om u te helpen met de ontijzering van uw grondwater. Maak snel een afspraak om een ontijzeringsinstallatie te laten plaatsen. Contacteer ons via ons contactformulier voor meer informatie.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d