+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Gemeenschappelijke ontkalker voor gebouwen

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Met een gemeenschappelijke ontkalker voor uw gebouwen voorziet u alle woningen in het gebouw van zacht water. Hierdoor geniet u van onderhoudsvriendelijke leidingen en genieten uw huurders van een huishouden met heel wat minder kalk en kalkaanslag. BuitenGewoonWater uit Kasterlee staat klaar om uw gemeenschappelijke ontkalker voor u te installeren in verschillende soorten gebouwen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
water flows from the tap to sink
waterontharding

Met een gemeenschappelijke ontkalker voor gebouwen vergemakkelijkt u het onderhoud van uw leidingen

Om de waterbehandeling in een volledig gebouw te voorzien, is een gemeenschappelijke ontkalker ideaal. Het water wordt alvast ontkalkt voor het door de leidingen stroomt. Door uw water te laten ontkalken ontziet u uw leidingen namelijk van schadelijke kalkaanslag. Dat is goed voor de leidingen zelf en voor uw portemonnee. Met een ontijzeringsinstallatie vervolledigt u het systeem dat water filtert en uw sanitaire installaties beschermt. Zonder ijzer of kalk in het water is er namelijk veel minder kans op verstopping of andere technische problemen. Voeg er bovendien nog een regenwaterrecuperatiesysteem aan toe voor een milieubewuste omgang met water in uw gebouwen.

Geniet van proper en gezond water

Heeft u interesse in een gemeenschappelijke ontkalker voor één van uw gebouwen? Dan kan u bij ons terecht voor meer informatie. Wij helpen u graag om de juiste beslissing te maken en staan klaar om de installatie tot een goed einde te brengen. Contacteer ons via ons contactformulier met al uw vragen.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d