+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Druppelsysteem

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Dankzij een druppelsysteem bewatert u snel en efficiënt uw bloemperken of moestuin. Het is een discreet systeem dat op de grond ligt tussen de planten. Op die manier is de grond snel verzadigd. Door de zachte manier waarop het water valt, wordt de grond bovendien niet omgewoeld. Dat beschermt de wortels en de vruchten in de planten. BuitenGewoonWater uit Kasterlee komt graag langs om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
waterontharding

Een druppelsysteem in de tuin

Als irrigatiesysteem is een druppelsysteem ideaal voor bloemperken of tussen de groenten in de moestuin. U kan rekenen op een correcte bewatering die uw planten goed zal onderhouden. Wij installeren bovendien ook regenwaterrecuperatiesystemen waardoor u het druppelsysteem kan aansluiten op een regenwatertoevoer. Daar bespaart u heel wat geld mee en u beschermt het milieu door minder leidingwater te verbruiken. Vervolledig uw bewatering met een automatisch sproeisysteem en uw hele tuin blijft heel het jaar prachtig groen.

Houd uw tuin mooi groen

Bent u geïnteresseerd om een druppelsysteem te laten installeren in uw tuin? Wij werken in privétuinen maar evengoed in de tuinen van bedrijven of ander onroerend goed. Contacteer ons via het contactformulier om een afspraak in te plannen of gratis offerte aan te vragen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d