+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Beregeningssysteem

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol beregeningssysteem? Dan kan u BuitenGewoonWater uit Kasterlee contacteren. Wij zorgen ervoor dat u een beregeningssysteem krijgt dat aangepast is aan de noden van uw tuin. Op die manier krijgen uw planten proper en gezond water dat zorgt voor een langdurig groene tuin.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
waterontharding

Een beregeningssysteem op uw maat

Een beregeningssysteem is een irrigatiesysteem dat ideaal is om uw gras te bewateren. Zoals de naam zegt, zorgt het systeem voor een soort regenbui tijdens droge tijden. Uw gras geniet en leeft weer op. Wij installeren een beregeningssysteem in privétuinen maar ook in de tuinen van panden die u beheert als syndicus. Heeft u ook enkele bloemenperken of een moestuintje vol groenten en fruit? Neem dan zeker een kijkje naar ons druppelsysteem. Dit is een zachtere manier van bewatering die ideaal is voor poreuzere planten. Wij zorgen ervoor dat uw tuin een groene oase blijft.

Ontdek alle mogelijkheden

Wanneer u beslist om een beregeningssysteem te laten installeren in uw tuin, kan u rekenen op onze expertise. Wij gebruiken kwaliteitsvolle producten waar u nog jarenlang van geniet. Met een systeem voor regenwaterrecuperatie verbruikt u bovendien heel wat minder leidingwater. Contacteer ons via ons contactformulier om een afspraak te maken.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d