+32 468 32 85 71
info@buitengewoonwater.com

Automatisch sproeisysteem

Kwaliteit boven kwantiteit - elke dag opnieuw

Waterreiniging en -filtratie
Schoon water binnen en buiten
Systeem op maat

Wilt u graag een automatisch sproeisysteem laten installeren? Dan staat BuitenGewoonWater uit Kasterlee klaar om uw installatie te plaatsen. Wij komen langs om de noden van uw tuin te bekijken en maken een gepersonaliseerd plan. Op die manier blijven uw planten zonder zorgen groen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
waterontharding

Houd uw tuin gezond met een automatisch sproeisysteem

Met een irrigatiesysteem op maat van uw tuin, bedient u wanneer en waar u wil de bewatering van uw tuin. Op die manier blijft uw tuin steeds fris en fruitig. Wij bekijken de kwaliteit van uw grondwater en passen indien nodig een behandelingssysteem toe. Aan de hand van een gedetailleerd plan voorzien wij een beregeningssysteem op maat van uw wensen. Dankzij onze persoonlijke aanpak krijgt uw tuin enkel het beste. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen waardoor uw automatische sproeisysteem jarenlang meegaat. Als experts op vlak van water staan wij klaar om u van dienst te zijn.

Ervaar het gemak

Niet iedereen heeft tijd over om de tuin elke avond te sproeien, zeker wanneer u eigenaar bent van meerdere gebouwen. Met een automatisch sproeisysteem zijn de zorgen over een gezonde tuin verleden tijd! Contacteer ons via ons contactformulier om een afspraak te maken en alle details te bespreken.

Contactgegevens

Goor 31, 2460 Kasterlee

Kantoor: 014 73 52 66

Jef Geukens : 0468 32 85 71

E-mail: info@buitengewoonwater.com

BTW: BE 0779.335.414

Vragen?
Ik ben geïnteresseerd in:

%d